Kiwi altoit la ghiveci – pachet 5 bucăți – de vanzare

300,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Se livreaza la pachet de minim 4 femele si 1 mascul la pretul de 60 lei/ buc.

Înflorește din mai până în Iunie. Poate fi crescut afară pe un șpalier, pe un perete orientat spre sud. Arecoarde viguroase, ca de liane. Kiwi crește similar cu vița de vie, dar mult mai repede. Rezistă până la -24 grade Celsius. (USDA Europa zona 6) Asta înseamnă că acest fel de kiwi poate fi cultivat chiar și în zonele de deal ale Romaniei. Primul rod poate avea loc la 3-5 ani.

Este mai rezistent la îngheț decât celelalte varietăți și rodește și în zone temperate.

Fructul Este oval, ovoid sau oblong, lung de 5-7cm, cu pielita maronie. Fructul soiului Jenny este puțin mai mic comparat cu cel din comerț (aproximativ 5-7cm), dar nici nu este așa de păros ca cel din comerț. Pulpa fructului este fermă, tare până când e complet copt și are o culoare verde deschisă, străluctitoare, uneori gălbuie sau maronie. Mijlocul fructului este succulent, cu linii demarcatoare între care se află semințe mici, de culoare purpuriu închis sau aproape negre. Aroma fructului este dulce acrișoară înspre acidă.

Arbustul kiwi are nevoie de o lungă perioadă de dezvoltare (cel puțin 150 de zile calde, fără îngheț), care nu trebuie să se suprapună peste perioadele reci din toamnă sau iarna târzie.

Plantarea Kiwi poate fi plantat și într-un loc cu parțială umbră, dar cel mai bine se dezvoltă într-un loc însorit, în care se poate întinde pe un spalier. Vițele trebuie protejate de vântul puternic, pentru că rafalele puternice pot rupe lăstarii nou apăruți de pe tulpina.

Pământul Asigură-le un pământ bogat în nutrienți cu compost bine fermentat. Solul trebuie să aibe un drenaj bun. Le place un pământ oarecum acidic.(pH 5-6.5) Frunzele vor arăta lipsa de nitrogen dacă pământul nu este mai acidic. Arbustul nu tolerează solurile cu concentrație mare de sare.

Odată ce planta a fost așezată în locul ei final, udați-o bine și după aceea lăsați-o câteva săptămâni înainte ca să o udați din nou.

Informații suplimentare

Tip ambalaj

Ghiveci – 6 litri

Varsta

Anul 2

Inaltime

30-40 cm

Are fructe la livrare?

Nu

Denumire in latina

Actinidia deliciosa

Se planteaza afara?

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kiwi altoit la ghiveci – pachet 5 bucăți – de vanzare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *